Werken bij PizzaFresca...

Reageer snel en kom ons team versterken!

Open Vacatures

ZIN IN EEN LEUKE BAAN?
Pizza Fresca is bijna altijd op zoek naar leuke, enthousiaste medewerkers voor diverse functies. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Geïnteresseerd?... vul snel onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Aanmeldingsformulier Vacature Pizza Fresca
Witte tekst op een blauwe achtergrond.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voeg je CV bij in DOC of PDF formaat. Motivatie kan hier ook ge-upload worden.
Schrijf hier je motivatie met een duidelijk verhaal waarom jij ons Pizza Fresca team wil komen versterken.

PizzaFresca verzamelt via haar website, nieuwsbrieven, acties en andere diensten, persoonsgegevens c.q. informatie over jou. Deze Privacy statement geeft informatie over de persoonsgegevens die wij verwerken van de gebruikers van deze diensten en bezoekers van onze PizzaFresca bussen.
PizzaFresca is de wettelijk verantwoordelijke voor de verwerking van alle persoonsgegevens die worden verkregen via voornoemde kanalen.
PizzaFresca respecteert jouw privacy. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die je met ons deelt en verwerken deze in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement kun je op een overzichtelijke manier lezen voor welke doeleinden je persoonsgegevens worden gebruikt. PizzaFresca staat er voor in dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.