Vacatures

ZIN IN EEN LEUKE BAAN?

Momenteel zijn wij op zoek naar een Pizzabakker M/V.

Vanwege het enorme succes zijn wij voor de uitbreiding van ons enthousiaste team op zoek naar een professioneel ingestelde en gemotiveerde

Pizzabakker M/V

Ben jij minimaal 24 jjar, verzorgd, beleefd, spontaan, accuraat, een echte teamplayer, in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en vind je het werken in het weekend/avonden geen probleem, dan zijn wij op zoek naar jou!

Horeca-ervaring is een pré.

Wil jij ons, na een interne opleiding tot mobiele Pizzabakker, komen versterken en deel uitmaken van een fantastisch Team, vul dan vandaag nog onderstaand formulier in inclusief je CV en Motivatie.

Aanmeldingsformulier Vacature Pizza Fresca
Witte tekst op een blauwe achtergrond.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Voeg je CV bij in DOC of PDF formaat. Motivatie kan hier ook ge-upload worden.
Schrijf hier je motivatie met een duidelijk verhaal waarom jij ons Pizza Fresca team wil komen versterken.

PizzaFresca verzamelt via haar website, nieuwsbrieven, acties en andere diensten, persoonsgegevens c.q. informatie over jou. Deze Privacy statement geeft informatie over de persoonsgegevens die wij verwerken van de gebruikers van deze diensten en bezoekers van onze PizzaFresca bussen.
PizzaFresca is de wettelijk verantwoordelijke voor de verwerking van alle persoonsgegevens die worden verkregen via voornoemde kanalen.
PizzaFresca respecteert jouw privacy. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die je met ons deelt en verwerken deze in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement kun je op een overzichtelijke manier lezen voor welke doeleinden je persoonsgegevens worden gebruikt. PizzaFresca staat er voor in dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.